ART

WORK IN PROGRESS

Hier alvast een visueel voorproefje op een aankomend werk. Het is nog volop in ontwikkeling en zal als installatie-performance vertoond worden. Hou de site in de gaten voor updates!

MOKIMOKI

Dit is mijn meest recente performance duo waarbinnen ik samen met Monique Neijndorff performances ontwikkel voor de openbare ruimte. 

Performance die we gedaan hebben is 'Wattery' tijdens de Culturele Proeverij in Cranendonck. 

De performance: Shift Batter hebben we opgevoerd tijdens het Acid Theatre Festival van Zodiak Cummune in Best.

Momenteel zijn we een nieuwe performance aan het ontwikkelen. Houd de site in de gaten voor meer info!!!!

DOLL

Doll is een life performance die ik tijdens het Performance Art Event (PAE) in Rotterdam heb gedaan. Met dank aan mijn medeperformer Nadia Tsulukidze.

MARIA MAGDALENA

Tijdens de afsluiting van de residentie van Pavel van Houten in MILK in The Redlight Destrict in Amsterdam, heb ik mijn 'Maria Magdalena performance gedaan. Maria Magdalena kent vele vormen, deze vorm is geaspireerd om de Franse versie waar zijn word afgebeeld met haar tot op haar enkels.

Luciënne Venner en Kim de Weijer

Dit performance duo heeft vele werken samen gemaakt waaronder 'SET, Carnavals vereniging de Puntenzuigers, MindMap, No Cutlery Dinner en Bouwvakkers diner. Deze hebben we op verschillende locaties uitgevoerd waaronder: Moskow Biennale, FLAM Performance Art Festival in Arti et Amicitiae, Festival de Hongerige Wolf en Galerie de Punt. Hier een greep uit onze foto collectie.

Met speciale dank aan Andrea Sossi en zijn restaurant Favelous in Mediametic, Amsterdam.