Natuur

Gisteren was het weer een heerlijke dag op het Pink & Pienter Plein van Bibliotheek Eindhoven. Aan de hand van het thema natuur zijn we met bubbels aan de slag gegaan. Wat waren de kinderen creatief, van bubbels in bubbels blazen is het een hoge toren bubbels geworden en kwamen er al snel hele bakken bubbels bij. Wat zou er allemaal op de bubbels blijven drijven? En hoe kan je grote bubbels blazen? Vierkante bubbels heb ik ook gemaakt!

Natuur

Vandaag was het een stempel- en spinnenweb-dag. wat zijn er mooie figuren en ritmes ontstaan. De kinderen hebben nieuwe dingen ontdekt samen met hun ouders en Omi. Zo mooi om te zien hier creëren en gezelligheid zijn samen gekomen in deze middag :)

Natuur

Wat een heerlijke geuren en kleuren! Het Pink & Pienter Plein is vandaag wederom een geurige bedoeling. Van parfumerie naar Cocktailbar. De smaakpapillen zijn helemaal uitgeprobeerd en verzadigt. Maar wat zie ik daar nou? Hoe heb jij die laagjes gemaakt? En wat zijn die zwarte stipjes? Wow, van bovenaf ziet het er ook mooi uit. Hmmmmm, hij smaakt nog goed ook!

Belangrijkste Posts
Recente Posts
Archief
Zoek op Tag
Volg Mij